Έντυπες εκδόσεις

Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ πρωταγωνιστεί περισσότερο από 22 χρόνια στον τομέα των Έντυπων εκδόσεων, οι οποίες στοχεύουν στην εμπεριστατωμένη ενημέρωση επιστημόνων υγείας και καταναλωτικού κοινού σχετικά με τις νεότερες εξελίξεις στην επιστήμη της διατροφής και διαιτολογίας. Διαθέτει σημαντικό αριθμό βιβλίων και συγγραμμάτων στο ενεργητικό της. Συγκεκριμένα, η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εκδίδει το περιοδικό «Λόγω… διατροφής», την έντυπη εφημερίδα Newsletter: ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, βιβλία όπως: «Η Απόλυτη Αντιοξειδωτική Καλοκαιρινή Δίαιτα», «Η Νέα Αντιοξειδηδωτική Δίαιτα ORAC» και “Διατροφή & Σκλήρυνση κατά Πλάκας”, Ειδικές εκδόσεις όπως: «Βελτιώνω τη διατροφή μου», «Ημερολόγιο Καταγραφής Γευμάτων», Εγχειρίδιο «Διατροφή στην Πολλαπλή Σκλήρυνση» και «Μυστικά διατροφής για παιδιά», αλλά και Επετειακές εκδόσεις.

magazine_thumb_home_0

Περιοδικό Λόγω… διατροφής
Λόγω… διατροφής: Περί. (οδικό) Διατροφής & υγείας! Η αναγκαιότητα για σωστή ενημέρωση και πληροφόρηση γύρω από τη διατροφή είναι σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, τεράστια. Η διατροφή και διαιτολογία είναι, δίχως αμφιβολία, από τις πιο επίκαιρες ανθρωποκεντρικές επιστήμες. Οι επιμέρους λεπτομέρειες που αφορούν τη σύγχρονη γνώση είναι σίγουρα αναρίθμητες και οι επιστημονικές πληροφορίες ανανεώνονται μέρα με τη μέρα.

 

3dbook_correct_0

Βιβλία
Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ πρωταγωνιστεί για περισσότερο από 20 χρόνια στον τομέα της εμπεριστατωμένης ενημέρωσης επιστημόνων υγείας και κοινού για το αντικείμενο της διατροφής και διαιτολογίας, διαθέτοντας σημαντικό αριθμό βιβλίων στο ενεργητικό της.

 

 

newsletter_20

Εφημερίδα (Απίσχνανσις)
Το Κέντρο Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ πρωτοπορεί και στην διατροφική ενημέρωση του ευρύτερου κοινού εκδίδοντας την εφημερίδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ.

 

 

 

velitono

Ειδικές Εκδόσεις
Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ πρωτοστατεί στη δημιουργία επιτυχημένων εκδόσεων με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα διατροφής.

 

 

 

antiksidiotika_ygia
Επετειακές εκδόσεις
Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, με αφορμή ειδικές ενημερωτικές εκδηλώσεις πρωτοστατεί και στη δημιουργία επιτυχημένων επετειακών εκδόσεων με στόχο την ενημέρωση του κοινού για ειδικά θέματα διατροφής. Τα συγκεκριμένα εγχειρίδια διατίθενται δωρεάν σε όλους εκείνους που συμμετέχουν στις εκάστοτε εκδηλώσεις.