Απρίλιος 2013: Η μεγάλη Οικογένεια του Δικτύου Διαιτολογικών Μονάδων ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ υποδέχεται την κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο κα Ιωάννα Βασιλακοπούλου

    Το Δίκτυο Διαιτολογικών Μονάδων “Λόγω… διατροφής” επεκτείνεται και στην Πάτρα και υποδέχεται το νέο Μέλος του, την Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγυ, BSc κς Ιωάννας Βασιλακοπούλου. Με προηγμένες Υπηρεσίες, διαγνωστικό εξοπλισμό υψηλού επιπέδου και τις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους, αντιμετωπίζονται ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά τα πλέον σύνθετα προβλήματα που απαιτούν υπεύθυνο Διαιτολογικό χειρισμό.

    Η διατροφολόγος – διαιτολόγος Ιωάννα Βασιλακοπούλου γεννήθηκε το 1980 στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος της σχολής Α.Τ.Ε.Ι.κρήτης του τμήματος διατροφής και διαιτολογίας. Είναι μέλος της ένωσης της Ελληνικής διατροφολογικής εταιρείας. Συμμετείχε στο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα αγωγής και προαγωγής υγείας για μαθητές δημοτικού με θέμα «υγιεινή διατροφή και διατροφικές διαταραχές». Συμμετείχε όπου και αποφοίτησε από το πρόγραμμα συμπληρωματικής εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συγκεκριμένα στο εκπαιδευτικό αντικείμενο με τίτλο «Ψυχογενής Ανορεξία». Ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στο χώρο της διατροφής μέσα από επιστημονικά πανελλαδικά και διεθνή συνέδρια.

     

    patra