Βραδινή εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2014, με πολλές εκπλήξεις και happenings!

  Mojito cocktail
  Με κεντρικό σύνθημα «Βελτιώνω τη διατροφή μου: για Υγεία & Ευεξία!», η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ θα διοργανώσει για 8η συνεχή χρονιά διαδραστικές εκδηλώσεις με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής.

  Το βράδυ της Πέμπτης 16/10/2014 θα πραγματοποιηθεί μία ξεχωριστή βραδινή εκδήλωση στο BAR – RESTAURANT “ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ” (Δελφών 5 – Κολωνάκι), όπου διακεκριμένοι ομιλητές θα καταθέσουν την άποψη τους σχετικά με την αναγκαιότητα και τους “τρόπους βελτίωσης της διατροφής προκειμένου να εξασφαλίσουμε καλύτερη υγεία». Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι: Δημήτρης Γρηγοράκης Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Σόφη Πασχάλη Γυμνάστρια, Έλλη Παπαγγελή Ιστορικός Τέχνης – Παρουσιάστρια και Κατερίνα Σκενδέρη PHD, Επιστημονικός συνεργάτης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Συντονίζει η κα Έλενα Καλογρίτσα.

  Θα ακολουθήσει Cocktail Party προς τιμήν των προσκεκλημένων, το οποίο επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις! Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν θαυμάσια διαιτητικά εδέσματα όπως επίσης και τα προϊόντα των Χορηγών Εταιρειών.

  Τις εκδηλώσεις της Επιστημονικής Ομάδας «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» αναμένεται να τιμήσει με την παρουσία του πλήθος κόσμου και εκλεκτές προσωπικότητες του πολιτικού, καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου.


  Δείτε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της βραδινής εκδήλωσης:

  Πρόγραμμα-Π.Η.Δ.14
  Δείτε το βίντεο της βραδινής εκδήλωσης της Π.Η.Δ. 2013: