Διαιτολογικές Μονάδες

  Προβολή στο Δίκτυο Διαιτολογικών Μονάδων ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ & ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

  Διαιτολογικές Μονάδες Αντιοξειδωτικής Διατροφής & Μεταβολικού Ελέγχου

  Το Δικτύο Διαιτολογικών Μονάδων ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ & ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ παρέχει Υπεύθυνη Διαιτολογική Φροντίδα σε ζητήματα που χρήζουν διατροφικού χειρισμού.  Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ αποδίδει μεγάλη έμφαση στην κλινική εικόνα και στον εντοπισμό των διατροφικών ελλείψεων που αντιμετωπίζει ο πελάτης. Στοχεύει, στην ολοσχερή κάλυψη των διατροφικών του απαιτήσεων τόσο σε βιταμίνες και μέταλλα, όσο και σε αντιοξειδωτικές ουσίες. Η συστηματικά μη επαρκής πρόσληψη αντιοξειδωτικών και η έκθεση σε οξειδωτικό στρες αποτελούν κύριες αιτίες όχι μόνο αύξησης του σωματικού βάρους, αλλά και ανάπτυξης χρόνιων νοσημάτων. Για τη φιλοσοφία της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ η αντιμετώπιση του πελάτη είναι απόλυτα εξατομικευμένη και στηρίζεται στις υποδείξεις των διαγνωστικών τεστ (προφίλ πελάτη). Οι Διαιτολογικές Μονάδες ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ & ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ αριθμούν τον αριθμό 22, τις οποίες επισκέπτονται ετησίως πάνω από 5.000 Μοναδιαίοι πελάτες σε περισσότερα από 20.000 επαναληπτικά ραντεβού. 

  info_apisxnansis

   

  info_logodiatrofis

   

  Διατολογικές Μονάδες ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 

  patisias

  peristeri

  Διατολογικές Μονάδες  ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 

  tampela1 tampela2

  Η δυνατότητες προβολής στη μεγαλύτερη αλυσίδα Διαιτολογικών Μονάδων ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ & ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ περιλαμβάνουν:
  – Προβολή και Διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών σε ειδικούς χώρους (stand προβολής) και στα Folders επιστολόχαρτα των Διαιτολογικών Μονάδων.
  – Διαφήμιση προϊόντων στα Εργαλεία Διαιτολογικής Υποστήριξης της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ: Ειδικές εκδόσεις, μαγνητάκια ψυγείου
  – Διακίνηση προϊοντικών δειγμάτων εταιριών, μέσω των Διαιτολογικών Μονάδων της ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ Α.Ε. Όλα τα προϊοντικά δείγματα τοποθετούνται στην οικολογική χάρτινη τσάντα «Λόγω… διατροφής»

  potpuri

   

  Ενδειτικό πελατολόγιο