Διαιτολογική υποστήριξη στη σκλήρυνση κατά πλάκας
Η σκλήρυνση κατά πλάκας (πολλαπλή σκλήρυνση) είναι μια νευρολογική νόσος που τα τελευταία χρόνια προσβάλλει με αυξανόμενους ρυθμούς τον Ελληνικό πληθυσμό. Το Κέντρο Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για περισσότερα από δέκα χρόνια εξειδικεύεται στη διατροφική φροντίδα ασθενών με Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Η φιλοσοφία της διαιτολογικής υποστήριξης βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Κλινικού Διαιτολόγου – Διατροφολόγου Δ. ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ: «Διατροφή και Σκλήρυνση κατά Πλάκας (M.S.)» – ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 2003. Το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί το πρώτο ελληνικό σύγγραμμα που αναφέρεται στο εξειδικευμένο θέμα της επίδρασης της διατροφής στην εμφάνιση και την εξέλιξη της σκλήρυνσης κατά πλάκας, παρέχοντας συγχρόνως μια ολοκληρωμένη διατροφική και διαιτολογική προσέγγιση της νόσου. Οι παροχόμενες διαιτολογικές οδηγίες στο Κέντρο Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, είναι απόλυτα τεκμηριωμένες από τη σύγχρονη διεθνή βιβλιογραφία