Διαιτολογική υποστήριξη

Το σύστημα Ολοκληρωμένης Διαιτολογικής Υποστήριξης ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ περιλαμβάνει μία σειρά από συγκεκριμένα βήματα παρέμβασης. Βασίζεται στην κλινική εικόνα του πελάτη (προφίλ πελάτη) και στη διάγνωση των διατροφικών ελλείψεων που αντιμετωπίζει. Ο σύγχρονος ρυθμός ζωής στερεί το σημερινό άνθρωπο από μία σειρά σημαντικών θρεπτικών συστατικών, με αποτέλεσμα η χρόνια έλλειψή τους να επιδρά αρνητικά στην υγεία.

Η αντιμετώπιση του πελάτη στηρίζεται στις υποδείξεις των διαγνωστικών τεστ (Σωματομετρική ανάλυση, Αντιοξειδωτική Ικανότητα, διατροφικές ελλείψεις), τα οποία η εταιρεία ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ έχει αναπτύξει στη μακροχρόνια διαδρομή της. Οι υπηρεσίες του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ είναι πολυδιάστατες και περιλαμβάνουν τα ακόλουθα τμήματα:

 • Συμβουλευτικής – Προληπτικής Διατροφής
 • Παχυσαρκίας Ενηλίκων, Εφήβων, Παίδων
 • Αύξησης – Βελτίωσης βάρους
 • Ειδικών Προγραμμάτων Διατροφής
 • Κλινικής Διατροφικής Παρέμβασης
 • Αθλητικής Διατροφής

Υπηρεσίες:

 • Διαιτολογική Υποστήριξη
 • FAT ANALYSIS – Λιπομέτρηση
 • NUTRI SCREEN TEST – Τεστ Διαθρεπτικών ελλείψεων
 • B.M.R. ANALYSIS – Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού
 • F.S.A. TEST – Τεστ Τροφικής Ευαισθησίας
 • Τεστ Αντιοξειδωτικής Ικανότητας – Αdvanced Αntioxidative Τest
 • Τεστ προδιάθεσης παχυσαρκίας
 • Αντιοξειδωτική Δίαιτα ORAC
 • Διαιτολογική υποστήριξη στη σκλήρυνση κατά πλάκας
 • Αξιολόγηση Επιπέδων Ασβεστίου
 • Εκτίμηση Αερόβιας Ικανότητας
 • Διατροφική Εκπαίδευση
 • «Ηλεκτρονική» Επίσκεψη
 • «Κατ’ Οίκον» Διαιτολογική Φροντίδα

Αδυνατίστε με τη βοήθεια της Επιστήμης!!!

ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Συμβουλευτικής - Προληπτικής Διατροφής

jogging

“Καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις” και “ένα μέτρο πρόληψης αξίζει όσο χίλιες θεραπείες” είναι οι βασικότεροι κανόνες που αντιπροσωπεύουν τη διατήρηση της καλής υγείας και ευεξία μας. Με βάση αυτό το δεδομένο, ο προληπτικός χαρακτήρας της σωστής διατροφής είναι καθοριστικός.

 

Η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού...


Παχυσαρκίας Ενηλίκων, Εφήβων, Παίδων

paxusarkia

Η μείωση σωματικού βάρους απαιτεί άρτια επιστημονική παρέμβαση σε συνδυασμό με την προσωπική θέληση του ατόμου. Μοναδική συνύπαρξη επιστημονικής γνώσης, άρτια καταρτισμένης ομάδας και διαγνωστικών μέσων σε μια μοναδική συνεργασία με στόχο την απώλεια βάρους με απόλυτα επιστημονικό τρόπο και χωρίς παρενέργειες.

 

Ταυτόχρονα, η διατήρηση του ιδεώδους βάρους μετά από...


Αύξησης - Βελτίωσης βάρους

koritsakia

Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ με ειδική εξατομικευμένη διατροφική παρέμβαση, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη βελτίωση του σωματικού βάρους που βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα.

...

Ειδικών προγραμμάτων διατροφής

eggyos

Ο σωστός τρόπος διατροφής είναι απαραίτητος σε περιπτώσεις που Χρήζουν ειδικής διατροφικής παρέμβασης.

Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ παρέχει ειδική διατροφική αντιμετώπιση και υποστήριξη σε παιδιά, εφήβους, εγκυμονούσες, θηλάζουσες, χορτοφάγους, καθώς και για άτομα με ιδιαίτερα παθολογικά – λειτουργικά προβλήματα όπως: αλλεργίες – δυσανεξίες, αλκοολισμό, οδοντικές παθήσεις, κυτταρίτιδα, κλπ.

 

Η Επιστημονική Ομάδα...


Κλινικής Διατροφικής Παρέμβασης

bici

Η σημασία της διατροφής είναι καθοριστική τόσο στην πρόληψη, όσο και στην αντιμετώπιση πολλών Χρόνιων Εκφυλιστικών Νοσημάτων. Καρδιαγγειακά Νοσήματα, Σακχαρώδης Διαβήτης, διάφορες μορφές Καρκίνου και φυσικά η Παχυσαρκία, αποτελούν τις κυριότερες αιτίες θνησιμότητας σε όλο το Δυτικό κόσμο.

 

Στόχος της Επιστημονικής Ομάδας του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου “ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ”...


Αθλητικής Διατροφής (Διατροφική Υποστήριξη Αθλητών)

Το ταλέντο, η προπόνηση αλλά και ο σωστός τρόπος διατροφής συμβάλλουν στην επίτευξη μέγιστων αθλητικών επιδόσεων. Τα τελευταία χρόνια στον τομέα της αθλητικής διατροφής έχουν προστεθεί ένας μεγάλος αριθμός εργογόνων βοηθημάτων, συμπληρωμάτων, καθώς και βοτάνων που υπόσχονται ότι μεγιστοποιούν την αθλητική απόδοση.

 

Στην Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης &...


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

e-DΙΕΤ Support by Dimitris Grigorakis

e-DIET Support: Ο Διατροφολόγος Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης τώρα κοντά σας όπου κι αν βρίσκεστε!

 • Είστε κάτοικος επαρχίας ή εξωτερικού;
 • Έχετε μειωμένο ελεύθερο χρόνο ή πρόβλημα μετακίνησης;

Η ΛΥΣΗ: e-DΙΕΤ Support by Dimitris Grigorakis

Ηλεκτρονική Υπηρεσία Διατροφολογικής Παρακολούθησης με την...


Διαιτολογική Υποστήριξη

Η Διαιτολογική Υποστήριξη που παρέχεται στις Διαιτολογικές Μονάδες ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ βασίζεται στην άρτια φροντίδα σε συνδυασμό με τις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους. Μία μοναδική συνύπαρξη επιστημονικής γνώσης, άρτια καταρτισμένης Ομάδας και διαγνωστικών μέσων σε μια αρμονική συνεργασία με στόχο την απώλεια βάρους, με απόλυτα επιστημονικό τρόπο και χωρίς...


FAT ANALYSIS – Λιπομέτρηση

Ανάλυση σύστασης σώματος. Ειδικό όργανο μετράει την σύσταση σώματος – καθορισμό λίπους, μυϊκής μάζας, υγρών σώματος. Η εξέταση είναι αναίμακτη, ανώδυνη και γρήγορη. Συνοδεύεται από έγγραφο πόρισμα. ΣΩΜΑΤΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ – ΔΕΡΜΑΤΟΠΤΥΧΟΜΕΤΡΗΣΗ: Μέτρηση συγκεκριμένων σημείων σώματος – Προσδιορισμός Σωματότυπου.

 

Επιπλέον, περιλαμβάνει μέτρηση Δερματικών Πτυχών ως εναλλακτικό τρόπο επιβεβαίωσης της Βασικής Λιπομέτρησης. Συνοδεύεται...


NUTRI SCREEN TEST - Τεστ Διαθρεπτικών ελλείψεων

Εκτίμηση Διατροφικών Ελλείψεων – Προφίλ Βιταμινών & Μετάλλων (Συσχετισμός Με Συμπτωματολογία). Παροχή Θρεπτικά Ενισχυμένου Ειδικού Διατροφολογικού Προγράμματος ή /και σύσταση λήψης συμπληρωμάτων διατροφής.

...

B.M.R. ANALYSIS - Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού

Ειδική συσκευή (FITMΑΤΕ) καταγράφει την ενεργειακή δαπάνη του ατόμου. Μέσω ειδικής μάσκας στην οποία το άτομο εισπνέει και εκπνέει σε συνθήκες ηρεμίας χρονικού διαστήματος 12 λεπτών, προσδιορίζονται με ακρίβεια τα εξής: αριθμός καταναλισκόμενων θερμίδων σε κατάσταση ηρεμίας, την πηγή προέλευσης των θερμίδων (υδατάνθρακες – λίπη) καθώς και σύγκριση του επιπέδου...


F.S.A. TEST - Τεστ Τροφικής Ευαισθησίας

Τι είναι η Τροφική Ευαισθησία;

Πολλές φορές ο Μεταβολισμός αδυνατεί να συμπεριφερθεί φυσιολογικά στην κατανάλωση συγκεκριμένων τροφίμων. Στο πρόβλημα της Τροφικής Ευαισθησίας ο ανθρώπινος οργανισμός αδυνατεί να απορροφήσει θρεπτικά συστατικά των τροφίμων και να τα χρησιμοποιήσει φυσιολογικά, για τις καθημερινές του λειτουργίες. Η Τροφική Ευαισθησία παρουσιάζεται ως μια αντίδραση του οργανισμού...


Τεστ Αντιοξειδωτικής Ικανότητας - Αdvanced Αntioxidative Τest

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ – OX TEST:

Προσδιορισμός μέσω σειράς εξειδικευμένων αναλύσεων βάσει βιβλιογραφίας, των επιπέδων (βαθμού) έκθεσης σε οξειδωτικούς παράγοντες. Η παρουσία ελευθέρων ριζών σχετίζεται με τη δημιουργία οξειδωτικού (μεταβολικού) στρες και με την πρόκληση σημαντικών βλαβών σε κυτταρικό επίπεδο (καταστροφή του DNA – γενετικού υλικού των κυττάρων).

...


Τεστ προδιάθεσης παχυσαρκίας

Αναλυτικός Προσδιορισμός της Προδιάθεσης που εμφανίζει το άτομο για την ανάπτυξη Παχυσαρκίας. Περιλαμβάνει Ερωτηματολόγιο Προδιάθεσης Παχυσαρκίας, Εκτίμηση κληρονομικότητας βάσει Σωματότυπου, Μέτρηση BMR.

 

Από το συγκεκριμένο test μπορείτε να ανιχνεύσετε πόσο επιρρεπείς είστε στην αύξηση του σωματικού βάρους, καθώς κι εάν θέτετε υποψηφιότητα για την ανάπτυξη παχυσαρκίας...


Αντιοξειδωτική Δίαιτα ORAC

Οι Διαιτολογικές Μονάδες ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εξειδικεύονται στο σύστημα αντιοξειδωτικής διατροφής ORAC. Βασίζεται στην πρόσληψη των συγκεκριμένων μονάδων ORAC βάσει των προσωπικών αναγκών του κάθε ατόμου, οι οποίες υπολογίζονται με τη βοήθεια ειδικών τεστ. Τα αντιοξειδωτικά ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού ενάντια στις καταστροφικές ελεύθερες ρίζες που απειλούν τις...


Διαιτολογική υποστήριξη στη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η σκλήρυνση κατά πλάκας (πολλαπλή σκλήρυνση) είναι μια νευρολογική νόσος που τα τελευταία χρόνια προσβάλλει με αυξανόμενους ρυθμούς τον Ελληνικό πληθυσμό. Το Κέντρο Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για περισσότερα από δέκα χρόνια εξειδικεύεται στη διατροφική φροντίδα ασθενών με Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Η φιλοσοφία της διαιτολογικής...


Διατροφική Εκπαίδευση

Συνεδρίες – Σεμινάρια Διατροφής. Συνεχιζόμενη διατροφική εκπαίδευση με την πραγματοποίηση συμβουλευτικών συνεδρίων διάρκειας 30 λεπτών, εκμάθησης του σωστού τρόπου διατροφής και τροποποίησης της διατροφικής συμπεριφοράς (Συμπεριφοριστική Παρέμβαση – Cognitive Behavioral Therapy).

...

«Ηλεκτρονική» Επίσκεψη

Πραγματοποίηση «ηλεκτρονικής επίσκεψης» βάσει επικοινωνίας μέσω τηλεφώνου και e-mail για αυτούς που είναι πολυάσχολοι. Σχεδιασμός εξατομικευμένου διαιτολογίου. Περιλαμβάνει τη Λήψη Διαιτολογικού Ιστορικού, Ανάκλησης 24ώρου, Διατροφικής Αξιολόγησης – Προφίλ Θρεπτικών Συστατικών. Αποστολή διαιτολογίων μέσω e-mail, Fax ή με Ταχυδρομείο στο σπίτι με Αντικαταβολή ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

...

Επόμενη σελίδα