Δραστηριότητες

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2016

Οι εκδηλώσεις εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής που έγιναν θεσμός πραγματοποιούνται και φέτος, για 10η συνεχή χρονιά.

Πιστή στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού της, η Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» διοργανώνει διαδραστικές ενημερωτικές εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2016.

Η Παγκόσμια Ημέρα Επισιτισμού – Διατροφής...


Επιστημονική Ημερίδα της ΕΛΔΕ στο συνεδριακό κέντρο Metropolitan Expo

16-17 Απριλίου 2016 | Επιστημονική Ημερίδα της ΕΛΔΕ στο Metropolitan Expo

Eπιστημονική ημερίδα της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας, που εντάσσεται μέσα σε ένα πρωτοποριακό για την χώρα μας συνεδριακό γεγονός στις 16-17 Απριλίου 2016 στον υπερσύγχρονο συνεδριακό και εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo.

Aναμένεται να προσέλθουν 5000 γιατροί, 3000...


Διήμερη εκδήλωση της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας (ΕΛ.Δ.Ε.), με θέμα «Διατροφή και Υγεία»

Διήμερη εκδήλωση της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας (ΕΛ.Δ.Ε.), με θέμα«Διατροφή & Υγεία»: Το 63% των συμπολιτών μας εμφανίζει Κεντρική Παχυσαρκία.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διήμερη εκδήλωση της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας (ΕΛ.Δ.Ε.), με θέμα: Διατροφή και Υγεία, που πραγματοποιήθηκε στις 30 & 31 Ιανουαρίου στο μετρό Συντάγματος. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η εμπεριστατωμένη...


Βραδινή εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2014, με πολλές εκπλήξεις και happenings!

Mojito cocktail


Με κεντρικό σύνθημα «Βελτιώνω τη διατροφή μου: για Υγεία & Ευεξία!», η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ θα διοργανώσει για 8η συνεχή χρονιά διαδραστικές εκδηλώσεις με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής.

Το βράδυ της...


Διαδραστικές εκδηλώσεις την Πέμπτη 16/10 στον πεζόδρομο της οδού Δελφών στο Κολωνάκι!

Μία διαφορετική ημέρα θα είναι η Πέμπτη 16 Οκτωβρίου για τους κατοίκους του Κολωνακίου καθώς η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ θα διοργανώσει για 8η συνεχή χρονιά διαδραστικές εκδηλώσεις με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής.

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2014 (Πέμπτη 16/10) με διαδραστικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στη σωστή διατροφή!

Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ γιορτάζει με λαμπρότητα την...


Βραδινή εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2013 την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου!

vradini-ekdhlwsh-afierwmenh-sthn-pagkosmia-hmera-diatrofhs-2013

Με κεντρικό σύνθημα “Βελτιώνω τη διατροφή μου: υγιεινά & γευστικά!”, η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ θα διοργανώσει για 7η συνεχή χρονιά διαδραστικές εκδηλώσεις με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής.

Το βράδυ της Τετάρτης 16/10/2013 θα πραγματοποιηθεί μία ξεχωριστή βραδινή εκδήλωση στο BAR – RESTAURANT “ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ” (Δελφών...


Διαδραστικές εκδηλώσεις την Τετάρτη 16/10 στον πεζόδρομο της οδού Δελφών στο Κολωνάκι!

Μία διαφορετική ημέρα θα είναι η Τετάρτη 16 Οκτωβρίου για τους κατοίκους του Κολωνακίου καθώς η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ θα διοργανώσει για 7η συνεχή χρονιά διαδραστικές εκδηλώσεις με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής.

Με κεντρικό σύνθημα «Βελτιώνω τη διατροφή μου: υγιεινα & γευστικά!» θα πραγματοποιήθει την...


Εντυπωσιακή η λήξη του Active Kids Summer Camp 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για πέμπτη συνεχή χρονιά διοργανώθηκε το “Active Kids” Summer Camp για τα παιδιά του Δήμου Γαλατσίου ηλικίας 7-12 ετών, από το δήμο Γαλατσίου σε συνεργασία με την Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Στόχο του “Active Kids” Summer Camp αποτέλεσε η εξοικείωση των παιδιών με τις βασικές αρχές υγιεινής...


ACTIVE KIDS 2011: Καλοκαιρινό Camp του Δήμου Γαλατσίου σε συνεργασία με την Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, για παιδιά ηλικίας 7-12 ετών!

Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Γαλατσίου σε συνεργασία με την Επιστημονική Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ διοργανώνουν το “Active Kids” Summer Camp για τα παιδιά του Δήμου Γαλατσίου ηλικίας 7- 12 ετών, καθώς και μία σειρά ενημερωτικών δράσεων. Στόχο του “Active Kids”

Summer Camp αποτελεί η εξοικείωση των παιδιών με...


Επόμενη σελίδα