Εγκαίνια στα Μέγαρα…

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας Διαιτολογικής Μονάδας “ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ”  Μεγάρων την Πέμπτη 17 Μαΐου 2012.

  Η ανάγκη για ολοκληρωμένη Διαιτολογική Υποστήριξη είναι σήμερα περισσότερο έντονη. Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής έχουν αλλάξει ριζικά τις παραδοσιακές διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων, με αποτέλεσμα να αυξάνονται διαρκώς οι ρυθμοί εμφάνισης της παχυσαρκίας και διάφορων χρόνιων νοσημάτων που σχετίζονται με τη διατροφή.

  Το Δίκτυο Διαιτολογικών Μονάδων Απίσχνανσις  – Λόγω… διατροφής αποτελεί μία ιδιαίτερα αξιόπιστη Επιστημονική λύση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων που χρήζουν διαιτητικής φροντίδας. Σήμερα, διευρύνει ακόμη περισσότερο την επιστημονική του παρουσία με την ίδρυση μίας νέας Διαιτολογικής Μονάδας Απίσχνανσις – Λόγω… διατροφής, στα Μέγαρα (Π. Γεωργακή  2). Η νέα Διαιτολογική Μονάδα υπό το διακριτικό τίτλο “ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ” φέρει τη σφραγίδα της Επιστημονικής Ομάδας Λόγω… διατροφής και λειτουργεί υπό την επιστημονική διεύθυνση του καταξιωμένου Κλινικού Διαιτολόγου — Διατροφολόγου,  κ. Θυμιανίδη Α. Νικόλαο.

  Διαθέτοντας προηγμένες Υπηρεσίες, διαγνωστικό εξοπλισμό υψηλού επιπέδου και τις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους, αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα και με ασφάλεια τα πλέον σύνθετα προβλήματα που απαιτούν υπεύθυνο Διαιτολογικό χειρισμό.

  Στην εκδήλωση των εγκαινίων ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος & Διευθυντής της Επιστημονικής Ομάδας Λόγω… διατροφής κ. Δημήτρης Γρηγοράκης, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα Μέλη της Ομάδας παρουσίασαν το νέο βιβλίο «Δίαιτα ORAC σε Συνταγές που θα Λατρέψετε!», που κυκλοφορεί από τις Επιστημονικές Εκδόσεις ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, Αθήνα 2012.

  Επίσης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Θυμιανίδης Νίκος έκανε αναφορά στην Νέα μέθοδο αντιμετώπισης της παιδικής παχυσαρκίας «Βιωματική Διατροφική Εκπαίδευση», που θα εφαρμόζεται στις διαιτολογικές μονάδες Απίσχνανσις Μεγάρων & Πειραιά

  Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση προς τιμή των προσκεκλημένων.

  Η βραδιά επιφύλαξε και επιπλέον εκπλήξεις με διάφορα δώρα και προϊόντα των Χορηγών Εταιριών όπως: Lipton linea, Γιώτης, Αθηναϊκή Ζυθοποιϊα, Nestle, Pharmaton Vitamigen, Creta Farm, Παπαδοπούλου, Κρόκος Κοζάνης

  _DSC9366 _DSC9566 _DSC9593 _DSC9612