Ειδικές εκδηλώσεις

  Η εταιρεία  ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ Α.Ε. και η Επιστημονική Ομάδα Λόγω… Διατροφής διοργανώνουν εξ΄ ολοκλήρου σημαντικά διατροφικά events τα οποία αφορούν σε ημερίδες ενημέρωσης – διαδραστικές ενέργειες (παιχνίδια, κουίζ κλπ) και στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της σωστής και ποιοτικής διατροφής. Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ έχει συνδέσει την παρουσία της με τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής (16 Οκτωβρίου). Κάθε χρόνο, περισσότερο από μία 10ετία, με αφορμή το γεγονός αυτό διενεργεί σημαντικές εκδηλώσεις με κεντρικό σύνθημα: «Βελτιώνω τη διατροφή μου». Οι εκδηλώσεις αυτές είναι πολυήμερες και περιλαμβάνουν δράσεις οι οποίες περιλαμβάνουν σταθερά το τρίπτυχο: Συνέντευξη Τύπου, ολοήμερες διαδραστικές εκδηλώσεις ενημέρωσης και βραδινή εκδήλωση. Τα τελευταία χρόνια σε συνεργασία με τα περιοδικά «FORMA» και «Παιδί & νέοι γονείς» του Ομίλου ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ του ΑΝΤΕΝΝΑ ηγείται τις εκστρατείας «Διατροφικά Μενού με νου». Οι δράσεις της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ δε σταματούν εδώ… Περιλαμβάνουν επιπλέον ενέργειες που στοχεύουν στην εκπαίδευση και στην προαγωγή της υγείας των καταναλωτών, επικοινωνία με δημοσιογράφους για την ανάδειξή τους τόσο στον επιστημονικό κόσμο, όσο και στο ευρύ κοινό. Οι ενέργειες αυτές πραγματοποιούνται με αφορμή τα σεμινάρια διατροφής, τις παρουσιάσεις των βιβλίων της Επιστημονικής Ομάδας, τα εγκαίνια των Διαιτολογικών Μονάδων ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, αλλά και διάφορων επιστημονικών Forum που διενεργούνται με σκοπό την ενημέρωση των επιστημόνων υγείας σε νεότερα ερευνητικά δεδομένα.

  Εκδηλώσεις για παιδιά

  Οι δράσεις της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ επεκτείνονται και στα παιδιά. Στα πλαίσια αυτά λογοτύπησε και διοργανώνει το “Active Kids” Summer Camp για τα παιδιά διαφόρων δήμων το οποίο περιλαμβάνει μία σειρά ενημερωτικών δράσεων. Στόχο του “Active Kids” Summer Camp αποτελεί η εξοικείωση των παιδιών με τις βασικές αρχές υγιεινής διατροφής και φυσικής δραστηριότητας.  Στα πλαίσια του “Active Kids” Summer Camp πραγματοποιούνται αθλητικές δραστηριότητες και επιπλέον διατροφική φροντίδα των παιδιών σε ένα πλήρες πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει 4 φάσεις: Σχεδιασμός Μενού, Ενημέρωση με χορήγηση εκπαιδευτικού υλικού, Αξιολόγηση και  Παρέμβαση. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει διεξαχθεί στο δήμο Γαλατσίου και Κεφαλονιάς.

  Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

  Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ γνωστή για την κοινωνική ευαισθητοποίησή της πρωτοστατεί στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αναπτύσσει προγράμματα εκπαίδευσης προσωπικού σε θέματα διατροφής και ταυτόχρονα σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες τροφίμων συνάπτει συμφωνίες με στόχο το διατροφικό εφοδιασμό ατόμων με περιορισμένη οικονομική δυνατότητα. Ήδη έχουν διενεργηθεί διαγωνισμοί με έπαθλο προϊόντα Creta Farms στις Διαιτολογικές Μονάδες ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Πτολεμαΐδας και Κατερίνης, ενώ ακολουθούν σε άλλες πόλεις και άλλες σημαντικές εταιρείες τροφίμων.

  Case study:

  Εορταστικό Gala στη Διαιτολογική Μονάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Θεσσαλονίκης:

  news_29_11_010_2

   

  Πανελλαδικό Forum Επιλεγμένων Διαιτολόγων:

  16_17_10_09_forum

   

  “Active Kids” Summer Camp 2011 στο Ληξούρι Κεφαλονιάς:

  07_07_2011_1

  Παρουσίαση του βιβλίου “H Νέα Αντιοξειδωτική Δίαιτα ORAC” στη Θεσσαλονίκη:

  orac

   

  Κεντρική Παρουσίαση του βιβλίου “H Νέα Αντιοξειδωτική Δίαιτα ORAC” στην Τεχνόπολις  του δήμου Αθηναίων:

  14_05_2010

   

  Σεμινάριο διατροφολογίας από την Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Πειραιά!

  23_03_2011

   

  Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Πειραιά!

  pireas

  Διαγωνισμοί με έπαθλο προϊόντα Creta Farms στις Διαιτολογικές Μονάδες ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Πτολεμαΐδας και Κατερίνης:

  diagonismo_ptolemaida

  diagonismo_katerini2

  Κουπόνι διαγωνισμού της Διαιτολογικής Μονάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Κατερίνης:

  diagonismo_katerini

   

  Λογότυπο “Active Kids” Summer Camp

  summer-camp

   

  Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής 2007 στο Baraonda:

  pid_2007_1

   

  Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής 2008 στην Αίγλη Ζαππείου, στο Athens Mall, και στο King George Palace:

  pid_2008_1

  pid_2008_2

  pid_2008_3

  Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής 2009 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, στο εμπορικό κέντρο Avenue, και στο Baraonda:

  pid_2009_1

  pid_2009_2

  pid_2009_3

  Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής 2010 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, στο εμπορικό κέντρο Avenue, και στο Bar Restaurant DEKKO:

  pid_2010_1

  pid_2010_2

  pid_2010_3

  pid_2010_4

   

  Ενδεικτικό πελατολόγιο εταιρειών που υποστηρίζουν τις δραστηριότητες της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ