Ειδικές Εκδόσεις

  Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ πρωτοστατεί στη δημιουργία επιτυχημένων εκδόσεων με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα διατροφής.

  1) Εγχειρίδιο «Βελτιώνω τη διατροφή μου»

  Το έντυπο «Βελτιώνω τη διατροφή μου» αποτελεί το κύριο μέσο της ομώνυμης εκστρατείας της Επιστημονικής μας Ομάδας, αλλά και της συμβουλευτικής υποστήριξης σε ενήλικες που διεξάγεται στις Διαιτολογικές Μονάδες ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, με στόχο την εκπαίδευση του κοινού στις βασικές αρχές της ισορροπημένης διατροφής. Παρέχεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες των Διαιτολογικών Μονάδων ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

  velitono

   

  2) Εγχειρίδιο «Ημερολόγιο Καταγραφής Γευμάτων»

  Το έντυπο «Ημερολόγιο Καταγραφής Γευμάτων» αποτελεί κεντρικό εργαλείο της διαιτολογικής φροντίδας, που λαμβάνει χώρα στις Διαιτολογικές Μονάδες ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Συμβάλλει καθοριστικά στην εκτίμηση της διατροφικής κατάστασης του κοινού και στην αξιολόγηση της εφαρμογής των διαιτολογίων. Παρέχεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες των Διαιτολογικών Μονάδων ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

  imerologio_katagrafis

   

  3) Εγχειρίδιο «Διατροφή στην Πολλαπλή Σκλήρυνση»

  Το εγχειρίδιο «Διατροφή στην Πολλαπλή Σκλήρυνση» παραθέτει συνοπτικές διατροφικές οδηγίες με στόχο την αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, τη βελτίωση των συμπτωμάτων της και της ποιότητας ζωής των ασθενών. Παρέχεται δωρεάν σε όλους τους πάσχοντες από Σκλήρυνση κατά Πλάκας που επισκέπτονται τις Διαιτολογικές Μονάδες ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

  polapli_sklirinsi

   

  4) Εγχειρίδιο «Μυστικά διατροφής για παιδιά»

  Το έντυπο «Μυστικά διατροφής για παιδιά» αποτελεί το τέταρτο κατά σειρά ενημερωτικό εγχειρίδιο της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Το εγχειρίδιο «Μυστικά διατροφής για παιδιά» αποτελεί έναν πολύτιμο οδηγό παιδικής διατροφής και παρέχεται δωρεάν από όλες τις Διαιτολογικές Μονάδες ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

  mistika_diatrofis

   

  Οι ειδικές εκδόσεις της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ παρέχονται εντελώς δωρεάν σε όλους τους πελάτες των Διαιτολογικών μας Μονάδων, στα πλαίσια της παρεχόμενης υπεύθυνης Διαιτολογικής Υποστήριξης. Στην περίπτωση που δεν είστε πελάτης μας και επιθυμείτε να λάβετε ταχυδρομικά όλες τις ειδικές μας εκδόσεις στην προνομιακή τιμή των 25 Ευρώ, συμπληρώστε το ακόλουθο Δελτίο παραγγελίας.

  ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ (Με ΦΠΑ): 25 Ευρώ (Περιλαμβάνονται και οι 4 ειδικές εκδόσεις).