Επιτυχημένες εκδηλώσεις αφιερωμένες στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής!

    Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ διοργάνωσε για 6η συνεχή χρονιά διαδραστικές εκδηλώσεις με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής. Μεκεντρικό σύνθημα «Βελτιώνω τη διατροφή μου, για καλύτερη υγεία!» πραγματοποιήθηκεμε μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 16 Οκτωβρίου (Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής) ημερήσια εκδήλωση στον πεζόδρομο της οδού Δελφών στο Κολωνάκι, όπου πλήθος επισκεπτών είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να βελτιώσουν τη διατροφή τους.

    Οι επισκέπτες της εκδήλωσης έλαβαν δωρεάν πληροφορίες και προσωπικές συμβουλές από τους ειδικούς της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ με επικεφαλής τον κλινικό διαιτολόγο διατροφολόγο κ. Δημήτρη Γρηγοράκη, σχετικά με την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού και ισορροπημένου τρόπου διατροφής. Επίσης, δοκίμασαν εκλεκτά προϊόντα και απέκτησαν το «Βελτιώνω τη διατροφή μου!», ένα ειδικό εγχειρίδιο με πολύτιμα μυστικά.

    Το βράδυ σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στο BarRestaurantMommy’s, διακεκριμένοι ομιλητές παρέθεσαν τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα σχετικά με τους τρόπους «βελτίωσης της διατροφής στην πράξη». Ένα μεγάλο πλήθος εκλεκτών προσκεκλημένων από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό και δημοσιογραφικό χώρο,παρακολούθησεδιαλέξεις σχετικές μετη σημασία της ισορροπημένης διατροφής στην υγεία και την ποιότητα της ζωής. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα επιτυχημένο party, όπου όλοι οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν θαυμάσια εδέσματα και τα προϊόντα των χορηγών εταιρειών.

    DiaTrofi_198 DiaTrofi_235 DiaTrofi_360 DiaTrofi_627