Ηλεκτρονικές Εκδόσεις

Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ πρωταγωνιστεί και στον τομέα των Ηλεκτρονικών εκδόσεων, οι οποίες στοχεύουν στην εμπεριστατωμένη ενημέρωση επιστημόνων υγείας και καταναλωτικού κοινού σχετικά με τις νεότερες εξελίξεις στην επιστήμη της διατροφής και διαιτολογίας. Συγκεκριμένα, η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ επιμελείται το e-περιοδικό διατροφής “logodiatrofis.gr”, το portal Φροντίδας & Υγείας “care24.gr”, το παιδικό e-περιοδικό “activekids.gr”, το e-Newsletter “Λόγω… διατροφής”, τα e-Teasers «Λόγω.. διατροφής» και το επιστημονικό portal “elde.gr”.

LOGODIATROFIS_
Logodiatrofis.gr
Η αναγκαιότητα για σωστή ενημέρωση και πληροφόρηση γύρω από τη διατροφή είναι σήμερα ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα για την υγιή διαβίωση μας. Οι επιστημονικές πληροφορίες που αφορούν στην επιστήμη της Διατροφής-Διαιτολογίας, είναι αναρίθμητες και ανανεώνονται μέρα με τη μέρα.

 

 

Logo_Care24.gr_
Care24.gr
Το Portal Φροντίδας & Υγείας care24.gr αποτελεί την παρέμβαση της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ στο συγκεκριμένο πεδίο μέσα από διατροφοκεντρική σκοπιά. Η διατήρηση της καλής υγείας είναι το απόλυτο ζητούμενο όλων και φυσικά είναι γνωστό πως η υγεία περνάει τόσο μέσα από τη διατροφή, όσο και από το σωστό τρόπο ζωής.

 

logo ACTIVE KIDS 2
Activekids.gr
Το παιδικό Portal activekids.gr αποτελεί την ενημερωτική προσπάθεια της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ στον τομέα της φροντίδας και της υγείας των παιδιών.

 

e-pub_newsletter
News letters Λόγω… διατροφής
Το e-Newsletter «Λόγω… διατροφής» αποτελεί το εβδομαδιαίο μέσο ηλεκτρονικής έκφρασης της Επιστημονικής Ομάδας, ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Κεντρικός στόχος του e-Newsletter «Λόγω… διατροφής» είναι η ευρεία επικοινωνία σε μαζικούς αποδέκτες των βασικών αρχών της ισορροπημένης διατροφής.

 

Logo_ELDE_high_res
Elde.gr
Το επιστημονικό portal “elde.gr” αποτελεί τον επίσημο ιστότοπο (site) της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας – ΕΛ.Δ.Ε. (Hellenic Nutritionists Society), η οποία έχει αλλάξει το διατροφικό τοπίο στην Ελλάδα.

 

e_teaser
e-Teasers
Τα Ηλεκτρονικά Teasers «Λόγω… διατροφής» αποστέλλονται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε περισσότερους 30.000 ηλεκτρονικούς παραλήπτες, με σκοπό την επικοινωνία και τη γνωστοποίηση έκτακτων πληροφοριών που αφορούν στις δραστηριότητες της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, αλλά και διαφόρων επίκαιρων επιστημονικών ανακοινώσεων.