Η επιστημονική ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ παρούσα στην εκδήλωση «3rd Wellness ‘n Fitness Days!»

  Και Fitness και διατροφή, και λιπομετρήσεις και sushi! Όλα τα είχε το 3rd Wellness&Fitness Days, που διοργάνωσε το “Fitness & SpaAll ABOUT WELLNESS” την Παρασκευή 18 και στο Σάββατο 19  Φεβρουαρίου 2011, στο εμπορικό κέντρο Avenue.

  Λίγο πριν υποδεχτούμε την άνοιξη, ενημερώσαμε… Live τους επισκέπτες και τους φίλους μας για όλες τις μεθόδους άσκησης, που μπορούν να ακολουθήσουν για να αποκτήσουν το σώμα που ονειρεύονται, δίνοντας τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντυπωσιακά προγράμματα, από τους κορυφαίους του κάθε είδους.

  Η ανταπόκριση του κοινού σ αυτή την πρωτότυπη ενέργεια ήταν εντυπωσιακή, καθώς ήρθαν σε άμεση επαφή με τους γυμναστές και ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα, που ταίριαζε στον καθένα.

  Η γνωστή γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη  μας μύησε στη yoga, ενώ η Χρύσα Φραγκοπούλου, παρουσίασε  το νέο είδος άσκησης και χορού, που δεν είναι άλλο από την εντυπωσιακή Zumba! Ο Λίνος Χαραλάμπους και οι personal trainers του PerFit μας έδειξαν το  Core Training(γυμναστική του πυρήνα) και οι εκπρόσωποι του Radical Fitness μας έδειξαν πώς να γυμναζόμαστε με το πρόγραμμα UBound, μια διασκεδαστική και μεγάλης έντασης προπόνηση με τραμπολίνο, με το Fight Do, το απόλυτο πρόγραμμα στα shadow boxing και το Oxigeno, ένα πρόγραμμα που προάγει την αρμονία στο μυαλό και το σώμα.

  Παράλληλα, εκπρόσωποι του διαιτολογικού κέντρου ΑΠΙΣΧΑΝΣΙΣ-ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ πραγματοποίησαν λιπομετρήσεις  και μετρήσεις του δείκτη μάζας σώματος, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές για ισορροπημένη  διατροφή.

  Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μάθουν πώς παρασκευάζεται το sushi αλλά και να το δοκιμάσουν, από τους από τους εκπροσώπους του κορυφαίου Restaurant ασιατικής κουζίνας ΝΑΜΑ.

  Ασκούμενοι  και επισκέπτες, πήραν τη απαιτούμενη ενέργεια με τα δημητριακά Fitness της Νestle, που σε συνδυασμό με τη άσκηση, υπόσχονται να κάνουν τo φερμουάρ του αγαπημένου μας jean,να κλείνει και πάλι!

  Ξεδιψάσαμε με το Lipton Linea, που μας πρόσφερε η PepsiCo HBH , σε τρεις υπέροχες γεύσεις ανανά & ιβίσκο, εσπεριδοειδή και λευκό ροδάκινο, φροντίζοντας να μας κάνει να αγαπήσουμε τη γραμμή μας, και τέλος, δοκιμάσαμε πραγματικά υγιεινές αλλά και gοurme ασιατικές γεύσεις, όπως το sushi!

  Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας!

  Σύντομα θα είμαστε κοντά σας με μια ακόμη πρωτότυπη εκδήλωση, γιατί το “Fitness&SpaALL ABOUT WELLNES”, ό,τι λέει το κάνει και …πράξη!

  Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης ήταν τα δημητριακά Fitness της NESTLE.

  Χορηγός ήταν το κρύο τσάι Lipton Linea της Pepsico- ΗΒΗ.

  Χορηγοί Επικοινωνίας:

  Λάμψη fm 92,3 , City Press , Free Sunday , ALL ABOUT WELLNESS- Fitness & Spa , ALL STAR BASKET , Business Today , www.advertising.gr , www.miss.gr