Η παρουσίαση του Βιβλίου Συνταγών στην Πάτρα

  Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Διατροφή ORAC σε συνταγές που θα λατρέψετε!», στην Πάτρα. Την εκδήλωση, την οποία τίμησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου, διοργάνωσε ο Σύλλογος Πάτρας  Προστασίας  για το Αγέννητο Παιδί και ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών.

  Στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου PATRAS PALLAS, οι ομιλητές κ.κ. Διονύσης Λειμονής, Συγγραφέας-Εκπαιδευτικός και Ανδρέας Πέτρου, Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων Ιολογικού Εργαστηρίου Κέντρο Αιμοδοσίας Ρίον Πάτρας, αναφέρθηκαν στο περιεχόμενο και τη φιλοσοφία του βιβλίου με άκρως κολακευτικά σχόλια.

  Την εκδήλωση συντόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν η κα Ελλη Τζόλα Σερέτη, Πρόεδρος Συλλόγου Πάτρας Προστασίας του Αγέννητου Παιδιού και η κα Εφη Αναλυτή Πρόεδρος Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών.

  Στη λήξη της εκδήλωσης ο κ. Δημήτρης Γρηγοράκης, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος & Διευθυντής της Επιστημονικής Ομάδας Λόγω… διατροφής, υπέγραψε όλα τα βιβλία που διατέθηκαν στο κοινό. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου διατέθηκαν στο Σύλλογο Προστασίας του Αγέννητου Παιδιού Πάτρας.

   

  patra_small_0