Μάιος 2013: Η μεγάλη Οικογένεια του Δικτύου Διαιτολογικών Μονάδων ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ υποδέχεται τη Διαιτολόγο – Διατροφολόγο κα Τσαμπίκα Κοντόγιαννου

    Το Δίκτυο Διαιτολογικών Μονάδων ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ επεκτείνεται και στην Ρόδο και υποδέχεται το νέο Μέλος του, την Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, BSc κς Τσαμπίκα Κοντόγιαννου.

    Η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, BSc κα Κοντόγιαννου Τσαμπίκα γεννήθηκε στην Ρόδο στις 20/03/1989 και ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της στο Ενιαίο Λύκειο Αρχαγγέλου. Το 2006 εισάγεται σε σχολή επαγγελμάτων υγείας και πρόνοιας, στο ανώτατο τεχνολογικό ίδρυμα Κρήτης, στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της εκπόνησε εξάμηνη πρακτική άσκηση στο Γ.Ν. ¨ΑΝΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ¨ στη Ρόδο από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο του 2011. Εκεί ασχολήθηκε παράλληλα με τις αρμοδιότητές της και με ερωτηματολόγια αξιολόγησης κακής θρέψης στους νοσηλευόμενους ασθενείς. Από τον Φεβρουάριο του 2011 έως τον Μάιο του 2012 διεξήγαγε έρευνα με θέμα ¨Αυτοαντίληψη της εικόνας σώματος των παιδιών ηλικίας 4-10 ετών¨ σε σχολεία της Ρόδου, όπου αυτή αποτέλεσε και την πτυχιακή της εργασία. Το Μάρτιο του 2012 συμμετείχε εθελοντικά στην Πανεπιστημιακή έρευνα MEDIS για το μεσογειακό σκόρ των ενηλίκων ηλικίας > 65 ετών. Από το Σεπτέμβριο του 2012 αρθογραφεί σε τοπικό περιοδικό της Ρόδου. Από τον Οκτώβριο του 2012 είναι επιστημονικός συνεργάτης στο παιδότοπο Τροφούπολη. Από το Νοέμβριο του 2012 έχει δικό της Γραφείο διαιτολογικής υποστήριξης όπου παράλληλα οργανώνει ομαδικές συνεδρίες καθώς και ομιλίες για διάφορα θέματα διατροφής και διαιτολογίας. Τέλος τελεί εθελοντικά δίδακτρα σε δημοτικά σχολεία της Ρόδου.

     

    rodos