Παρουσίαση του Βιβλίου Συνταγών

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλιού «Διατροφή ORAC σε συνταγές που θα λατρέψετε!», το Σάββατο 3 Μαρτίου στη Διαιτολογική Μονάδα Άνω Λιοσίων του Δικτύου Λόγω… διατροφής, η οποία λειτουργεί υπό την Επιστημονική Διεύθυνση της διακεκριμένης κλινικής Διαιτολόγου – Διατροφολόγου BSc,  Έφης Δέδε. Τον συντονισμό των ομιλιών ανέλαβε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων, Έλενα Καλογρίτσα, η οποία ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τους Χορηγούς της εκδήλωσης για την παρουσία τους. Η κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και Eπιστημονική Yπεύθυνη της Διαιτολογικής Μονάδας Λόγω… διατροφής Άνω Λιοσίων, Έφη Δέδε καλωσορίζοντας τους καλεσμένους της εκδήλωσης, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της Διαιτολογικής Μονάδας, οι οποίες στοχεύουν στη διατροφική ευαισθητοποίηση του κοινού.

  Στο πλαίσιο της παρουσίασης, ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος & Διευθυντής της Επιστημονικής Ομάδας Λόγω… διατροφής, Δημήτρης Γρηγοράκης, η  Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Ελένη Σολωμού  και η  Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Έφη Δέδε ανέλυσαν διεξοδικά τη φιλοσοφία του νέου βιβλίου «Διατροφή ORAC σε Συνταγές που θα Λατρέψετε!», που κυκλοφορεί από τις Επιστημονικές Εκδόσεις Λόγω… διατροφής. Μεταξύ άλλων, οι Διατροφολόγοι της Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – Λόγω… διατροφής  ανέφεραν ότι “η αποτελεσματική ενεργοποίηση του μεταβολισμού στηρίζεται στις κατάλληλες επιλογές ανάμεσα στις διάφορες τροφές, που περιλαμβάνονται στη βάση δεδομένων της αντιοξειδωτικής διατροφής ORAC. Στις υψηλές θέσεις βρίσκονται τα περισσότερα φρούτα και λαχανικά, τροφές πολύτιμες, με χαμηλές θερμίδες και υψηλή διατροφική αξία!”

   

  PHOTO 3

   

   

  Μετά την ολοκλήρωση της διάλεξης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον πλούσιο μπουφέ, ο οποίος βασίστηκε αποκλειστικά στις συνταγές που περιέχονται στο βιβλίο «Διατροφή ORAC σε Συνταγές που θα Λατρέψετε!». Την εκδήλωση υποστήριξαν οι Χορηγοί του βιβλίου, καθώς και πλήθος γνωστών εταιρειών. Ανάμεσά τους, το τσάι Lipton, οι ρυζογκοφρέτες fytro, η σοκολάτα Sweet & Balance, τα αλλαντικά και γαλακτοκομικά CRETA FARMS, τα μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, τα ροφήματα Κρόκου Κοζάνης, τα δημητριακά ολικής αλέσεως NESTLE, ο ελληνικός καφές ΛΟΥΜΙΔΗΣ παπαγάλος και ο NESCAFÉ Green blend.  Επίσης, την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του πλήθος εκλεκτών προσωπικοτήτων του πολιτικού, επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου.

   

  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κα Έλενα Καλογρίτσα , τηλ –

  210 2520977, email: [email protected]

   

  XORHGOI_0

   

  PHOTO 2_0 PHOTO 4DEDE PHOTO 6DEDE PHOTO 7DEDE