Περιοδικό: Λόγω… διατροφής

  Λόγω… διατροφής: Περί… (οδικό) διατροφής & υγείας! Η αναγκαιότητα για σωστή ενημέρωση και πληροφόρηση γύρω από τη διατροφή είναι σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, τεράστια. Η διατροφή και διαιτολογία είναι, δίχως αμφιβολία, από τις πιο επίκαιρες ανθρωποκεντρικές επιστήμες. Οι επιμέρους λεπτομέρειες που αφορούν τη σύγχρονη γνώση είναι σίγουρα αναρίθμητες και οι επιστημονικές πληροφορίες ανανεώνονται μέρα με τη μέρα.

  Μετά από συνεχή παρουσία στον έντυπο τύπο, σε εφημερίδες και περιοδικά με μόνιμες στήλες διατροφικής πληροφόρησης, που πάντα χαρακτηρίσθηκαν από υψηλό βαθμό αναγνωσιμότητας και αποδοχής, σήμερα προχωράμε στην έκδοση του δικού μας περιοδικού, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού γύρω από τη διατροφή.

  magazines

   

  Με τη βοήθεια της σπουδαίας Επιστημονικής Ομάδος του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου: ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ, φιλοδοξούμε να σας μυήσουμε στα μυστικά της διατροφής και όχι μόνο. Σκοπεύουμε να σας παρουσιάζουμε τις τελευταίες εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω από το χώρο της διατροφής, να αναλάβουμε μαχητική θέση στα κακώς κείμενα της διατροφικής πραγματικότητας στην Ελλάδα, αλλά και να καταγγείλουμε διατροφικά σκάνδαλα που απειλούν την ανθρώπινη υγεία.

  Λόγω… διατροφής, έχουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής!

  Γιατί Λόγω… διατροφής, η υγείας μας γίνεται καλύτερη!!!

  Για να ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ…

  Συμπληρώστε τη Φόρμα Παραγγελίας που θα βρείτε ΕΔΩ!

  TEYXOS_14THUB2

   

  ΚΟΣΤΟΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ (Με ΦΠΑ): 25 Ευρώ