Προβολή

  Η δημόσια προβολή των συνεργατών του Δικτύου Διαιτολογικών Μονάδων ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ είναι μοναδική και επιτυγχάνεται μέσα από τις πολυδιάστατες Δημόσιες Σχέσεις που διαθέτει ο Όμιλος ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ Α.Ε. Περιλαμβάνει τακτικές τηλεοπτικές παρουσιάσεις, Αρθογραφία σε ηλεκτρονικές σελίδες υψηλής επισκεψημότητας και έντυπα πανελλαδικής κυκλοφορίας, Συνεντεύξεις, Πανελλαδική διαφήμιση, Προβολή εγκαινίων σε έντυπα ευρείας κυκλοφορίας, αλλά και Δωρεάν συμμετοχή σε διεθνή συνέδρια με την κάλυψη όλων των εξόδων εγγραφής και διαμονής από εταιρείες χορηγούς.

  Ο Όμιλος ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ Α.Ε.  σήμερα αποτελεί την πρώτη Διαιτολογική εταιρεία με ασυναγώνιστες δυνατότητες προβολής των συνεργατών της σε ολόκληρο το φάσμα δραστηριοτήτων της.

  Καταχώρηση Δικτύου Διαιτολογικών Μονάδων ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ στο περιοδικό πανελλαδικής κυκλοφορίας «7 Μέρες TV» – ένθετο «JOY»

  kataxorisi_diktiou

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Προβολή της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ στο βιβλίο «Η Απόλυτη Αντιοξειδωτική Καλοκαιρινή Δίαιτα» των εκδόσεων «ΛΥΜΠΕΡΗ»

  omadiki

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Προβολή των εγκαινίων του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ στο Περιστέρι από το περιοδικό «Λόγω… διατροφής».

  egenia_apisxnansis

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Προβολή της έναρξης λειτουργίας των Διαιτολογικών Μονάδων ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ στα Καλύβια Αττικής και στα Άνω Λιόσια από το περιοδικό των εκδόσεων ΔΑΦΝΗ του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ “FORMA”

  logodiatrofis_forma