Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί την Ημέρα Διατροφής 2014!

  pagkosmia-hmera-diatrofis-2014Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2014 (Πέμπτη 16/10) με διαδραστικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στη σωστή διατροφή!

  Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ γιορτάζει με λαμπρότητα την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2014 στον πεζόδρομο της οδού Δελφών (& Σκουφά – Κολωνάκι), διοργανώνοντας ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση με κεντρικό σύνθημα: Βελτιώνω τη διατροφή μου, για υγεία & ευεξία!

  Οι εκδηλώσεις της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ πραγματοποιούνται για 8η συνεχή χρονιά και έχουν ως στόχο την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τη σημασία της υγιεινής διατροφής.

  Αναλυτικά οι εκδηλώσεις (πρωινή και βραδινή) έχουν ως εξής:

  • Πρωινή Εκδήλωση: Από το πρωί της Πέμπτης (16/10) πολυπληθής ομάδα διατροφολόγων της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ με επικεφαλής τον Κλινικό Διαιτολόγο κ. Δημήτρη Γρηγοράκη θα μοιράζει δωρεάν τρόφιμα και θα ενημερώνει τους περαστικούς σχετικά με τα οφέλη της σωστής διατροφής στην υγεία μικρών και μεγάλων. Επιπλέον, οι διατροφολόγοι θα πληροφορούν το κοινό σχετικά με το ιδανικό μενού, με βάση τις προσωπικές ιδιαιτερότητες. Παράλληλα, όποιος επιθυμεί θα μπορεί να βρει τον ατομικό του Δείκτη Μάζας Σώματος (ΒΜΙ) και να συμπληρώσει ένα απλό ερωτηματολόγιο «Med Diet Score: Πόσο ποιοτική είναι η διατροφή μου;», με βάση το οποίο θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει το πόσο σωστά τρέφεται, καθώς και το διατροφικό κίνδυνο που διατρέχει. Τέλος, όλοι θα ενημερώνονται για τους τρόπους βελτίωσης της διατροφής τους, λαμβάνοντας δωρεάν το ειδικά σχεδιασμένο εγχειρίδιο «Βελτιώνω τη διατροφή μου!».
  • Βραδινή Εκδήλωση: Το βράδυ της ίδιας ημέρας (Πέμπτη 16/10/2014) σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στο BAR – RESTAURANT “ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ” (Δελφών 5 – Κολωνάκι) διακεκριμένοι ομιλητές θα καταθέσουν την άποψη τους σχετικά με τη «Σημασία της σωστής διατροφής στην υγεία και ευεξία». Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι: Δημήτρης Γρηγοράκης Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Σόφη Πασχάλη Γυμνάστρια, Έλλη Παπαγγελή Ιστορικός Τέχνης – Παρουσιάστρια και Κατερίνα Σκενδέρη PHD, Επιστημονικός συνεργάτης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Συντονίζει η κα Έλενα Καλογρίτσα.

  Θα ακολουθήσει Cocktail Party προς τιμήν των προσκεκλημένων, το οποίο επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις! Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ιδιαίτερα διαιτητικά εδέσματα και να λάβουν ως δώρο διάφορα προϊόντα των Χορηγών Εταιρειών.

  Τις εκδηλώσεις της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ αναμένεται να τιμήσει με την παρουσία του πλήθος κόσμου και εκλεκτές προσωπικότητες του πολιτικού, καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου.

  Πρόσκληση-Π.Η.Δ.14

  Πρόγραμμα-Π.Η.Δ.14

  Πληροφορίες: Γιώργος Τσιάνης, τηλ.: 210 3615603, e-mail: [email protected]

  Για περισσότερες πληροφορίες για την Π.Η.Δ. 2014 ακολουθήστε το σύνδεσμο:
  http://bit.ly/pagkosmia-imera-diatrofis-2014