Συμβουλευτική Εταιρειών

  Η εταιρεία ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ Α.Ε. διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα καθετοποιημένων υπηρεσιών, τις οποίες προσφέρει σε εταιρίες τροφίμων & συμπληρωμάτων διατροφής. Επίσης, η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ προτείνει στρατηγικές που βελτιώνουν τη διατροφική αξία των προϊόντων και συμβάλλουν δυναμικά στη διαμόρφωση της διατροφικής πολιτικής των εταιρειών.

  • Επιστημονική τεκμηρίωση ιδιοτήτων των προϊόντων. Προσδιορισμός  της συσχέτισης τους με την υγιεινή διατροφή και την  υγεία.
  • Δημιουργία ολοκληρωμένων ενημερωτικών φυλλαδίων (Booklet) με στόχο την καταγραφή του διατροφικού προφίλ των προϊόντων και την τεκμηριωμένη (βάσει πιο έγκυρης επιστημονικής βιβλιογραφίας) επικοινωνία τους. Επίσης, επιμέλεια έντυπου υλικού (φυλλάδιο), που περιέχει οδηγίες διατροφής και συστάσεις για ειδικές παθήσεις ή διαταραχές διατροφής. Δημιουργία υλικού (μονογραφία) για την άρτια ενημέρωση του κοινού και των ΜΜΕ.
  • PUBLI. Γραπτή, υπό μορφή επιστημονικά τεκμηριωμένου άρθρου υποστήριξη προιόντων διατροφής.
  • Προτάσεις menu. Διατροφικές συνταγές με προϊόντα των εταιριών.
  • Προτάσεις για νέα καινοτομικά (εμπλουτισμένα) προϊόντα. Στόχος, η κάλυψη των διατροφικών αναγκών του ευρύτερου πληθυσμού (π.χ. παιδιά – έφηβοι, ενήλικες, αθλητές, χορτοφάγοι, ηλικιωμένοι κλπ.).
  • Σύνδεση brand ή εταιρειών με διάφορα διατροφικά concept π.χ. «Ελληνική Μεσογειακή Διατροφή». Η συγκεκριμένη ενέργεια περιλαμβάνει συντονισμένες κινήσεις στρατηγικής σημασίας με στόχο την καλύτερη επικοινωνία των προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό. Η καταξίωση στο χώρο της διατροφής είναι αποτέλεσμα συνδυασμένης προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών στην καταναλωτική συνείδηση και ταύτισης ως συνώνυμο με την ποιοτική διατροφή και το σωστού τρόπου διαβίωσης.
  • “On Phone consulting”: Ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή – τηλεφωνικού κέντρου της ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ, που υποστηρίζεται από επιστήμονες διατροφολόγους για τη διατροφική ενημέρωση των εταιρειών και των καταναλωτών.
  • Διεταιρική Υποστήριξη: Δημιουργία διαύλων επικοινωνίας μεταξύ εταιρειών  με  παρεμφερή  προϊόντα  ή   συναφείς υπηρεσίες.   Στόχος,   η   «από  κοινού» ανάληψη ενεργειών που στοχεύουν στην προαγωγή της Δημόσιας Υγείας.

  Case study:

  – Booklet ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Μπαλσάμικο

  1a

   

  – Booklet ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Μουστάρδες

  1b

   

  – Flyer HBH

  ivi_1

   

  ivi_2

   

  – Flyer ΔΩΔΩΝΗ

  entipo_dodoni

   

  Ενδεικτικό πελατολόγιο