Ημερίδα για την Πολλαπλή Σκλήρυνση

    Η σκλήρυνση κατά πλάκας, μια από τις πιο συχνές νευρολογικές ασθένειες που πλήττουν σήμερα τους ανθρώπους, θα βρεθεί στο επίκεντρο Ελλήνων ασθενών και ιατρών  την ερχόμενη Κυριακή 27 Μαΐου, με  αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης (εορτάζεται κάθε χρόνο στις 30 Μαΐου).

    Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα την Κυριακή 27 Μαίου 2012 και ώρα 10:00 με 13:00 στο ξενοδοχείο Imperial Athens Hotel. Στόχος του Συλλόγου είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού, η ενημέρωση ασθενών και των οικογενειών τους για τη χρόνια αυτή πάθηση καθώς και τις επιπτώσεις της στην καθημερινότητα των πασχόντων αλλά και του περιβάλλοντός τους.

    Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο κ. Αντώνης Ρόμπος, αναπληρωτής  καθηγητής Νευρολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. Δημήτρης Γρηγοράκης,  κλινικός διαιτολόγος- διατροφολόγος, Msc Πρόεδρος Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας και η κυρία Κατερίνα Μαλίχιν, κλινική ψυχολόγος και ψυχαναλύτρια.

    Παράλληλα, με την υποστήριξη της φαρμακευτικής εταιρίας Merck Serono

    διενεργείται διαγωνισμός στο Facebook (http://www.facebook.com/LearnAboutMS ), όπου και ζητείται να περιγραφεί τι σημαίνει για πάσχοντες και μη,  η Πολλαπλή Σκλήρυνση και πώς ζουν με αυτή.