Η επιστημονική Ομάδα Απίσχνανσις – “Λόγω… διατροφής” κοντά στα παιδιά του “Λεοντείου Λυκείου”!

    Η Επιστημονική Ομάδα Απίσχνανσις – “Λόγω… διατροφής” για ακόμη μια φορά αποδεικνύει το ενδιαφέρον της για τα παιδιά και τη διατροφή τους. Ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, ΜSc Δημήτρης Γρηγοράκης παρευρέθηκε στο “Λεόντειο Λύκειο” όπου πραγματοποίησε ενημερωτικό σεμινάριο διατροφής στα παιδιά της Ε΄ Δημοτικού.

    Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομάδες τροφίμων, να μάθουν για τη σημασία της κατανάλωσης των εποχιακών φρούτων και λαχανικών και να εξοικειωθούν με τις βασικές αρχές της ισορροπημένης διατροφής.

    Τέλος, οι μαθητές της Ε’ Δημοτικού του “Λεόντειου Λυκείου” έλαβαν το ενημερωτικό εγχειρίδιο «Μυστικά Διατροφής για παιδιά», ώστε γονείς και παιδιά να μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανατρέξουν στο έντυπο, για να τηρήσουν μια σωστή διατροφή που ενισχύει την παιδική ανάπτυξη.

    Το ενημερωτικό εγχειρίδιο της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ “Μυστικά Διατροφής για Παιδιά” αποτελεί κεντρικό ενημερωτικό «εργαλείο» της εκστρατείας “Active Kids”, η οποία πραγματοποιείται σε επιλεγμένα νηπιαγωγεία και σχολεία σε όλη την Ελλάδα!

     

    leonteio-lukeio-grigorakis-small