Η παρουσίαση του Βιβλίου Συνταγών στο Κολωνάκι.

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλιού «Διατροφή ORAC σε συνταγές που θα λατρέψετε!», την Παρασκευή 23 Μαρτίου, στη Διαιτολογική Μονάδα Κολωνακίου του Δικτύου Λόγω… διατροφής, η οποία λειτουργεί υπό την Επιστημονική Διεύθυνση του διακεκριμένου κλινικού Διαιτολόγου – Διατροφολόγου MSc,  Δημήτρη Γρηγοράκη. Τον συντονισμό των ομιλιών ανέλαβε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων, Έλενα Καλογρίτσα, η οποία αναφέρθηκε στη διαδικασία της δημιουργίας του βιβλίου και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τους Χορηγούς της εκδήλωσης για την παρουσία τους.

    Στο πλαίσιο της παρουσίασης, ο Χειρουργός-Μαιευτήρ-Γυναικολόγος και Διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών, κ. Νικηφόρος Κλήμης αναφέρθηκε στις ευεργετικές ιδιότητες των αντιοξειδωτικών, όπως είναι η προάσπιση της υγείας των γυναικών, αλλά και η θωράκιση συνολικά του οργανισμού απέναντι σε σοβαρές ασθένειες. Στη συνέχεια, τόσο ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος & Διευθυντής της Επιστημονικής Ομάδας Λόγω… διατροφής, Δημήτρης Γρηγοράκης, όσο και η  Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Γεωργία Καπώλη  ανέλυσαν διεξοδικά τη φιλοσοφία του νέου βιβλίου «Διατροφή ORAC σε Συνταγές που θα Λατρέψετε!», που κυκλοφορεί από τις Επιστημονικές Εκδόσεις Λόγω… διατροφής.

    Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον πλούσιο μπουφέ, ο οποίος βασίστηκε στις συνταγές που περιέχονται στο βιβλίο «Διατροφή ORAC σε Συνταγές που θα Λατρέψετε!». Την εκδήλωση υποστήριξαν οι Χορηγοί του βιβλίου, καθώς και πλήθος γνωστών εταιρειών. Ανάμεσά τους, ελαιόλαδο ΑΛΤΙΣ, τα Becel Pro Active, οι κύβοι Knorr, οι ρυζογκοφρέτες fytro, η σοκολάτα Sweet & Balance, τα αλλαντικά Εν Ελλάδι της CRETA FARMS, τα μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, τα ροφήματα Κρόκου Κοζάνης, τα δημητριακά ολικής αλέσεως Fitness, τα παιδικά δημητριακά Nesquik και Cheerios και τα πολυβιταμινούχα Pharmaton Vitamigen.  Επίσης, την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του πλήθος εκλεκτών προσωπικοτήτων του πολιτικού, επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου.

    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κα Έλενα Καλογρίτσα , τηλ –

    210 2520977, email: kalogritsa@logodiatrofis.gr

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA