ΝΑΙ στη σωστή διατροφή ΟΧΙ στην ΠΑΙΔΙΚΗ παχυσαρκία

    swsth-paidikh-diatrofh

    Φόρμα Παραγγελίας βιβλίου ΕΔΩ!

    Είναι πιο εύκολο να διαμορφωθεί εξαρχής μια σωστή διατροφική συμπεριφορά, παρά αργότερα να γίνει προσπάθεια να διορθωθεί μια ήδη λανθασμένη!

    Τα ελληνόπουλα είναι εδώ και χρόνια τα πλέον παχύσαρκα παιδιά στην Ευρώπη.

    Η παιδική παχυσαρκία αποτελεί ένα ζωτικής σημα­σίας πρόβλημα για τον ελληνικό πληθυσμό και απαιτεί λύση εδώ και τώρα.

    Η ποιοτικά λανθασμένη διατροφή, η επιμονή της οικογένειας για διατροφική υπερκατανάλωση, οι ατελείωτες ώρες μπροστά στην τηλεόραση αλλά και οι αυξημένες σχολικές υποχρεώσεις, που δεν αφήνουν χρόνο για παιχνίδι, είναι ορισμένες από τις συνθήκες που ευνοούν την ανεξέλεγκτη αύξηση του βάρους των παιδιών.

    Ο έγκριτος κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης εντοπίζει τα αίτια της παιδικής παχυσαρκίας και προτείνει λύσεις διατροφής και φυσικής δραστηριότητας, προσφέροντας στους γονείς τον απόλυτο οδηγό πρόληψης και αντιμετώπισης του προβλήματος.

    Ένα επιστημονικά τεκμηριωμένο βιβλίο, απαραίτητο για κάθε ευαι­σθητοποιημένη ελληνική οικογένεια που θέλει να αποτρέψει και να αντιμετωπίσει συμπεριφορές που θα μπορούσαν να δη­μιουργήσουν μια ανεπιθύμητη αύξηση βάρους στα παιδιά.

    Είναι πιο εύκολο να διαμορφωθεί εξαρχής μια σωστή διατροφική συμπεριφορά, παρά αργότερα να γίνει προσπάθεια να διορθωθεί μια ήδη λανθασμένη!

    Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ
    Σελίδες: 256
    ISBN: 978-618-02-0147-5
    Κωδικός: 32249
    Διαστάσεις: 14 x 20,3 εκ.
    Τιμή: €13,50

    Για να αγοράσετε το βιβλίο, συμπληρώστε τη Φόρμα Παραγγελίας που θα βρείτε ΕΔΩ!