Ολοήμερη διαδραστική ενέργεια της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας (ΕΛ.Δ.Ε.) στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς.

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 07 Ιουλίου, η ολοήμερη διαδραστική ενέργεια της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας (ΕΛ.ΔΕ) στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς. Την ΕΛ.ΔΕ εκπροσώπησε η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, BSc, Κα Σολωμού Ελένη.

    Η ολοήμερη διαδραστική ενέργεια αποσκοπούσε στην ενημέρωση των παιδιών της α΄  περιόδου κατασκήνωσης του καλοκαιρινού Αθλητικού Camp ODYSSEAS A.O.Λ για τις αρχές της υγιεινής διατροφής. Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια τονίστηκε στα παιδιά η αξία ενός καλού πρωινού (διατροφική αξία δημητριακών), καθώς και οι αρχές της Μεσογειακής Διατροφής.

    Όλα τα παιδιά της κατασκήνωσης ζωγράφισαν και ψήφισαν τα αγαπημένα τους τρόφιμα. Σε όλα αξιολογήθηκε η διατροφική τους συμπεριφορά καθώς και η σωματική τους δραστηριότητα.

    Με το πέρας της ημέρας όλα τα παιδιά έλαβαν τσάντες με ενημερωτικό έντυπο υλικό για την Παιδική διατροφή καθώς και δείγματα παιδικών δημητριακών, ευγενική χορηγεία της εταιρείας Nestle.

    Για την Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία υπογράφει η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Σολωμού Ελένη.

     

    07_07_2011_1 07_07_2011_3 07_07_2011_4