Οne-ΤΟ-ΟΝΕ (Detailing)

    Η υπηρεσία ΟΝΕ-ΤΟ-ΟΝΕ (Detailing – Ενημέρωση επιστημόνων υγείας) δημιουργήθηκε από την ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ Α.Ε με γνώμονα τις αυξανόμενες απαιτήσεις των εταιρειών που αφορούν στη στοχευμένη επικοινωνία των προϊόντων τους στους Επιστήμονες Υγείας. Η συγκεκριμένη υπηρεσία περιλαμβάνει την προώθηση, διαχείριση και υλοποίηση της επικοινωνίας προϊόντων μέσα από στρατηγικές ενέργειες στα πλαίσια γεγονότων όπως συνέδρια,  ενημερώσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, γεύματα γνωριμίας κλπ. Επιπλέον, η υπηρεσία αφορά την πραγματοποίηση επισκέψεων σε επιλεγμένους επιστήμονες υγείας από Μέλη της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, με σκοπό τη λεπτομερή ενημέρωσή τους για τη διατροφική αξία των προϊόντων. Στόχο της υπηρεσίας αυτής αποτελεί η εμπεριστατωμένη επικοινωνία προϊόντων ή εταιριών με την ευρύτερη επιστημονική κοινότητα.

    CASE STUDY:

    • Περισσότεροι από 150 Διατροφολόγοι στις Διατολογικές τους Μονάδες πανελλαδικά, ενημερώθηκαν μέσω της υπηρεσίας ΟΝΕ ΤΟ ΟΝΕ (Detailing) από τα μέλη της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για τις διατροφικές ιδιότητες του καφέ «ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΛΟΥΜΙΔΗΣ».

    kolonaki2 loumidis

    •  Ενημέρωση καταναλωτών για τις ιδιότητες των συμπληρωμάτων διατροφής της ISO PLUS από μέλη της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ σε μεγάλα φαρμακεία της Αθήνας.

    iso

     

    Ενδεικτικό πελατολόγιο