28 Ιουνίου 2011: Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ στην Ημερίδα του ΣΕΒΙΤΕΛ με θέμα «Ελαιόλαδο & Νέα Ελληνική Κουζίνα»

    Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ συμμετείχε στην ημερίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου ΣΕΒΙΤΕΛ, με θέμα «Ελαιόλαδο & Νέα Ελληνική Κουζίνα». Ο επιστημονικός διευθυντής της Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ κ. Δημήτρης Γρηγοράκης στην εισήγησή του αναφέρθηκε στο θέμα: «Ελαιόλαδο, ο διατροφικός θησαυρός».

    sevitel1 sevitel2