8ο Σεμινάριο διατροφολογίας από την επιστημονική ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Πειραιά!

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο Σεμινάριο Διατροφολογίας της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, σε συνεργασία με το  βιβλιοπωλείο Αιγηίς του Πειραιά, με αφορμή ένα κύκλο Σεμιναρίων Διατροφολογίας με ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας. Η ομιλία είχε θέμα:  «Ο Ρόλος των συμπληρωμάτων διατροφής – Σκευάσματα & προιόντα αδυνατίσματος». Εισηγητές της ομιλίας ήταν ο κ. Νίκος Θυμιανίδης, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ-ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ και η κα. Έλενα Περλεπέ, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Διαιτολογικού Κέντρου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ-ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ.

    Ο κ. Νίκος Θυμιανίδης αναφέρθηκε στις κατηγορίες συμπληρωμάτων και την χρησιμότητήτα τους στη διατροφή, ενώ η κα. Έλενα Περλεπέ αναφέρθηκε στις σημαντικότερες και πιο γνωστές κατηγορίες συμπληρωμάτων αλλά τόνισε ιδιαίτερα τα χαρακτηριστικά των φαρμάκων αδυνατίσματος και κάτω από ποιες προυποθέσεις πρέπει να χορηγούνται.

    Τέλος, ολοκληρώθηκε ο 2ος Κύκλος Σεμιναριών Διατροφολογίας της Επιστημονικής Ομάδας Απίσχνανσις-Λόγω Διατροφής Πειραιά που πραγματοποιήθηκε στις 28/05/2011 στο Μουσικό Εργαστηράκι του γνωστού μουσικοσυνθέτη κου. Γιώργου Θεοφάνους. Το θέμα της ομιλίας ήταν: «Ο Ρόλος των Γονέων στη Διατροφική Συμπεριφορά των Παιδιών». Εισηγητές της ομιλίας ήταν: ο κ. Νικόλαος Θυμιανίδης, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος και ο κ. Σωκράτης Καραμπατέας, Συμβουλευτικός Ψυχολόγος.

    Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης  ήταν η εφημερίδα «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ» και το «mellon.gr».

    28_05_2011_1