Concept Menu
Υπογραφή μενού με… άποψη!
Η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ επιμελείται τη διατροφική ανάλυση των συνταγών για εταιρείες τροφίμων και επιχειρήσεις μαζικής εστίασης όπως: εστιατόρια, ξενοδοχεία, catering, πλοία, χώρους αθλητικών δραστηριοτήτων. Επίσης πρωτοπορεί στο σχεδιασμό και τη δημιουργία καινοτομικών γευμάτων – μενού με τη χρήση εμπλουτισμένων τροφίμων, που προτείνονται ως λειτουργικά μενού: αντιγηραντικά, αντιστρές, αφροδισιακά, νηστίσιμα, αθλητικά, ή για ειδικές ομάδες πληθυσμού (παιδιά, έφηβοι, έγκυες κλπ). Τα ειδικά αυτά προιόντα ή μενού μπορούν να χαρακτηρίζονται από ειδικές ιδιότητες: Diet, Business, Mediterranean, Fitness, Healthy, Anti-aging, κλπ. Τέλος, η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ… ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ επιμελείται το σχεδιασμό και τη δημιουργία γκάμας ειδικών γευμάτων που απευθύνονται σε συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού: χορτοφάγοι ή άτομα που θέλουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα οστεοπόρωσης, αναιμίας κλπ. Τα παραπάνω ειδικά γεύματα φέρουν πάντα την επιστημονική Υπογραφή της Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.
Case study:
– Η ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ Α.Ε. υπογράφει το στοχευμένο μενού “Living Well” της αλυσίδας εστιατορίων T.G.I. FRIDAY’S, το οποίο βασίζεται στις μοντέρνες αντιλήψεις σχετικά με τη σημασία δύο πολύτιμων συστατικών για την υγεία: των αντιοξειδωτικών ουσιών και των ω-3 λιπαρών.
– Για την αλυσίδα καταστημάτων «Γρηγόρης Μικρογεύματα» η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ δημιούργησε τη βραβευμένη σειρά «Διατροφή & Ισορροπία», η οποία ξεχωρίζει για τα διατροφικά συστατικά που περιέχει (αντιοξειδωτικά, ω3 λιπαρά οξέα, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία).
– Για λογαριασμό της εταιρείας ΒΙΟΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΠΕ η Επιστημονική Ομάδα ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ σχεδίασε Κρητικά και Βιολογικού Μενού που στοχεύουν στην αποτελεσματική μείωση βάρους με απόλυτα γευστικό τρόπο από «το χωριό… στην πόλη»!
– Υπογραφή μενού με… άποψη για λογαριασμό της αλυσίδας εστιατορίων CASTELLO. Στις συγκεκριμένες προτάσεις της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ αναλύεται και περιεκτικότητα του μενού σε Αντιοξειδωτικές Μονάδες ORAC