Λαμπερές εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2016!

  Η Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» γιόρτασε και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής με ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση και κεφάτο party!

  Για 10η συνεχή χρονιά, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου η Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» γιόρτασε με λαμπρότητα την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2016 στον πεζόδρομο της οδού Δελφών (& Σκουφά – Κολωνάκι), διοργανώνοντας ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση με κεντρικό σύνθημα «Βελτιώνω τη διατροφή μου: Προστατεύω την Υγεία μου!».

  Το πρωί της Κυριακής 16/10 στον πεζόδρομο της οδού Δελφών (& Σκουφά στο Κολωνάκι), οι διατροφολόγοι της Επιστημονικής Ομάδας «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» με επικεφαλής τον κλινικό διαιτολόγο – διατροφολόγο κ. Δημήτρη Γρηγοράκη, πραγματοποίησαν δωρεάν λιπομέτρηση και μέτρηση του βασικού μεταβολισμού στους περαστικούς και ενημέρωσαν σχετικά με τα οφέλη της σωστής και ποιοτικής διατροφής στην υγεία μικρών και μεγάλων.

  imera-diatrofis-2016-post-omada-1

  Το ίδιο βράδυ, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στο BAR – RESTAURANT “ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ” στο Κολωνάκι, διακεκριμένοι ομιλητές κατέθεσαν την άποψη τους σχετικά με την αναγκαιότητα και τους τρόπους βελτίωσης της διατροφής.

  imera-diatrofis-2016-post-tourta-1

  Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι: Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης – Διατροφολόγος, Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Δρ. Κατερίνα Σκενδέρη – Διδάκτωρ Κλινικής Βιοχημείας – Διατροφολογίας και Μέλος Εργαστηριακού και Διδακτικού Προσωπικού (ΕΔΙΠ) του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Σόφη Πασχάλη – Γυμνάστρια και Έλλη Παπαγγελή – Παρουσιάστρια.

  imera-diatrofis-2016-post-vrady

  Πλήθος επωνύμων συνέρρευσε προκειμένου να γιορτάσει την Ημέρα Διατροφής μαζί με το γνωστό Διατροφολόγο κ. Δημήτρη Γρηγοράκη και φυσικά για να ευχηθεί για τα γενέθλια του, τα οποία συμπίπτουν ακριβώς την ίδια ημέρα με την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής.

  Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκε πλήθος κόσμου. Μεταξύ άλλων: Σόφη Πασχάλη, Έλλη Παπαγγελή, Κατερίνα Σκενδέρη, Ελένη Φιλίνη, Λόλα Νταϊφά, Ντέσσυ Κουβελλογιάννη, Πάρης Βαλταδώρος, Θάνος Καλλιώρας, Κατερίνα Ζαγοραίου, Νικολέττα Ράλλη, Τίνα Μιχαηλίδου, Γιώργος Τσούκαλης, ο καθηγητής ογκολογίας Γιάννης Καραϊτιανός, οι γνωστοί δικηγόροι Δημήτρης Βερβεσσός, Φώτης Χατζηφώτης, Δημήτρης Χατζημιχάλης, οι πλαστικοί χειρούργοι Αθανάσιος Χριστόπουλος και Πάνος Γεωργίου, ο εκδότης Σταύρος Πασχάκης, οι δημοσιογράφοι Εύα Ντελιδάκη και Γιάννης Βίτσας, καθώς και πολλές ακόμα εκλεκτές προσωπικότητες του πολιτικού, καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  Πλήθος επωνύμων στη βραδινή εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2016

  Μείνετε συντονισμένοι για τα Video των εκδηλώσεων…

  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ και δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση!