Ιούλιος 2014: Η μεγάλη Οικογένεια του Δικτύου Διαιτολογικών Μονάδων ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ υποδέχεται τη Διαιτολόγο – Διατροφολόγο κα. Μυριέλλα Ιωάννου

  ioannou-kiprosΤο Δίκτυο Διαιτολογικών Μονάδων ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εγκαινιάζει μία νέα συνεργασία στην Κύπρο, με τη Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Μυριέλλα Ιωάννου.

  Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ πρωταγωνιστεί στον τομέα της υπεύθυνης διαιτολογικής φροντίδας αντιμετωπίζοντας με επιστημονικό τρόπο προβλήματα που σχετίζονται με τη διατροφή. Πρωτοστατεί και στην έγκυρη διατροφική ενημέρωση των καταναλωτών εκδίδοντας το περιοδικό “Λόγω… διατροφής” και μέσω του e-περιοδικού διατροφής logodiatrofis.gr, του portal Φροντίδας & Υγείας care24.gr και του παιδικού e-περιοδικού activekids.gr.

  Μία νέα Διαιτολογική Μονάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2014, υπό την Επιστημονική Διεύθυνση της καταξιωμένης Διαιτολόγου – Διατροφολόγου κας Μυριέλλα Ιωάννου.

  H Μυριέλλα Ιωάννου Αρμευτή γεννήθηκε και κατοικεί στην Λεμεσό. Είναι απόφοιτος του “University of Nicosia” Κύπρου, στο τμήμα Nutrition& Dietetics, εργάζεται ως Διαιτολόγος –Διατροφολόγος από το 2001 και αποτελεί μέλος της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

  Είναι ιδιοκτήτρια και διευθύνων σύμβουλος του VITA SPA, ενός πετυχημένου και καταξιωμένου διαιτολογικού κέντρου, αισθητικής και spa στην περιοχή της Λεμεσού.

  Είναι μέλος του συνδέσμου Διαιτολόγων Κύπρου και παρακολουθεί συνεχώς συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια διατροφής ώστε να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στον τομέα διατροφής.

  Έχει συνεργαστεί με τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, όπου αρθρογραφεί σχετικά με την διατροφή και υγεία. Επίσης έχει δώσει ομιλίες σε αρκετά δημοτικά σχολεία της περιοχής της Λεμεσού και έχει πραγματοποιήσει διάφορες παρουσίασεις, μετά από προσκλήσεις από συνδέσμους, σε θέματα σχετικά με την διατροφή.

  Από τον Ιούνιο του 2014 είναι Επιστημονική Διευθύντρια του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Κύπρου (Λεμεσός).

  Επίσης είναι συνεργάτης της Ομάδας Logodiatrofis.gr και αρθρογραφεί στο Νο1 portal Διατροφής & Υγείας.

  Διαιτολογική Μονάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Κύπρου

  ioannou-myriellaΜυριέλλα Ιωάννου
  Θεσσολονίκης 55, Λεμεσός – Κύπρος
  Τηλ:00357 25351955 – 00357 99631212
  Φαξ: 00357 25351959
  E-mail: [email protected]

   

    Επισκεφτείτε το Logodiatrofis.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα ΝΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ!