ΝΕΑ Διαιτολογική Μονάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ στον ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ Αττικής

  nea-diaitologiki-monada-logodiatrofis-aspropyrgo-attikis

  Αλεξάνδρα Γκατζίεβα | Διαιτολογική Μονάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ στον ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ Αττικής.

  Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ πρωταγωνιστεί στον τομέα της υπεύθυνης διαιτολογικής φροντίδας αντιμετωπίζοντας με επιστημονικό τρόπο προβλήματα που σχετίζονται με τη διατροφή. Πρωτοστατεί και στην έγκυρη διατροφική ενημέρωση των καταναλωτών εκδίδοντας το περιοδικό Λόγω… διατροφής και μέσω του e-περιοδικού διατροφής logodiatrofis.gr, του portal Φροντίδας & Υγείας care24.gr και του παιδικού e-περιοδικού activekids.gr.

  Η ΝΕΑ Διαιτολογική Μονάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ Αττικής λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2016, υπό την Επιστημονική Διεύθυνση της καταξιωμένης Κλινικής Διαιτολόγου – Διατροφολόγου, BSc κας Αλεξάνδρα Γκατζίεβα.

  Αλεξάνδρα Γκατζίεβα
  Η Αλεξάνδρα Γκατζίεβα είναι Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος BSc

  Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.  Από το 2013 φοιτά στο τμήμα Φαρμακευτικής του Εθνικού και  Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

  Η πρακτική της άσκηση έλαβε χώρα στο  Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο» καθώς και στο Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

  Ασκεί το επάγγελμα του Διαιτολόγου από το 2011 ενώ διατηρεί το δικό της Διαιτολογικό γραφείο στον Ασπρόπυργο Αττικής από το 2014.  Από τον Ιούνιο του 2015  είναι σύμβουλος Διατροφής στο τμήμα διατροφικής αγωγής και παχυσαρκίας του Πολιτιστικού και Αθλητικού κέντρου Π. Φαλήρου. Από τον Ιανουάριο 2016 εντάσσεται στο Δίκτυο Διαιτολογικών Μονάδων ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

  Είναι μέλος πολλών επιστημονικών συλλόγων, ενώ αποτελεί Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.  Έχει παρακολουθήσει διάφορα επιστημονικά συνέδρια και έχει πραγματοποιήσει ομιλίες/παρουσιάσεις με θέματα όπως: «ισορροπημένη διατροφή στην παιδική ηλικία» και «διατροφή και άθληση», ύστερα από πρόσκληση συλλόγων του Δήμου Ασπροπύργου και Ελευσίνας, όπως ο Πανελευσινιακός Αθλητικός Ομίλος Καλαθοσφαίρισης.

  Το επαγγελματικό και ερευνητικό της ενδιαφέρον αφορά στην αντιμετώπιση τόσο της παχυσαρκίας όσο και των νοσημάτων που μπορεί να τη συνοδεύουν.  Τέλος, διαθέτει μια Επιστημονική Δημοσίευση στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό «Metabolism» με τίτλο: «Flaxseed oil does not affect inflammatory markers and lipid profile compared to olive oil, in young, healthy adults» (Metabolism.  May 2013, Vol. 62, Is. 5, 686–693).

  Επίσης, είναι συνεργάτης της Ομάδας Logodiatrofis.gr και αρθρογραφεί στο Νο1 portal Διατροφής & Υγείας.

  Στοιχεία Επικοινωνίας
  Αλεξάνδρα Γκατζίεβα, BSc
  Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
  Διεύθυνση Γραφείου: Λεωφόρος Δημοκρατίας 50, TK 19300, Ασπρόπυργος Αττικής
  e-mail: [email protected][email protected]